Päiväys ja aika
17.09.2019 - 01.03.2020
10:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa
Sarka-museon perusnäyttelyyn avautuu syksyllä 2019 uusi näyttelytila Ruokakulma vaihtuvine ruoka-aiheisine näyttelyineen. Ruokakulman ensimmäisessä näyttelyssä pureudutaan suomalaisten syömän ruoan alkuperään ja kotimaisen ruoan moniin merkityksiin. Mikä tekee elintarvikkeesta kotimaisen? Mitä ominaisuuksia suomalaiseen ruokaan yleensä liitetään?
Omavaraisuus on pitkään ollut keskeinen arvo Suomessa. EU-jäsenyyden myötä tapahtuneen elintarvikemarkkinoiden avautumisen jälkeen kotimaisuudesta on myös tietoisesti rakennettu arvokas brändi. Näyttelyssä pääsee pohtimaan, ovatko jotkut ruuat enemmän kotimaisia kuin toiset ja mitkä ruoka-aineet edes voivat olla Suomessa kotimaisia.
Haluatko lisätä järjestämäsi tapahtuman, tilaisuuden tai retken kalenteriin, tilaa tunnukset osoitteesta:
tapahtumakalenteri@loimaa.fi
Tapahtumien lisäys on erittäin helppoa. Katso ohjeet tästä.
Tapahtuman ilmoittaja vastaa sisällöstä.