Kuvaus Lokakuun Ruokakeskiviikossa puuhaillaan kurpitsan parissa
Värikkäästä ja maukkaasta kurpitsasta on viime vuosikymmeninä tullut tunnusomainen syksyn herkku Suomessakin. Mutta mitä kaikkea siitä saa tehtyä? Lokakuun Ruokakeskiviikkona koverretaan yhdessä kurpitsalyhtyjä, paahdetaan kurpitsan siemeniä sekä maistellaan kurpitsakeittoa. Samalla Sarka-museon amanuenssi kertoo kurpitsan historiasta ja asemasta nykypäivän Suomessa.
Työpaja järjestetään 16.10. klo 18 museolla Aitta-tilassa. Ruokakeskiviikon osallistumismaksu on 10 €. Maksulla katetaan tilaisuuden materiaalikulut.
Mukaan mahtuu 20 henkeä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Sitova Ilmoittautuminen maanantaihin 14.10 mennessä ottamalla yhteyttä:
02 763 7700 tai senna.levonen@sarka.fi
Lisätiedot Ruokakeskiviikon osallistumismaksu on 10 €.